Koleś w tv pokazał jak wzrosła ilość chemicznego syfu w owoca z uwzględnieniem ostatnich 5 lat.

I wychodzi na to że ilość wzrosła kilkadziesiąt procent, nikt nie sprawdza czy te chemiczne związki się łączą i jaki mają wpływ na nas.

Najgorzej wypadają owoce bez skórki: truskawka, borówka, winogron etc...


A z drugiej strony sobie tak myślę o chorobach jakie ludzi przeżywają od raka po Parkinsona.

( W Holandii wielu rolników choruje na Parkinsona)

I o tym że jedni nas trują a inni nas próbują ratować w imię pasji i powołania.


Co za k⁎⁎wa burdel xD

#zdrowie

Komentarze (10)

sebie_juki

@smierdakow a ile z tego to naturalny skład truskawki?

smierdakow

@sebie_juki to jest naturalny skład truskawki

szary-obywatel

@Abi_whiteWolf działa, ale przez jakieś 3 tygodnie, potem już z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mikel

@Abi_whiteWolf Ale jaki koles, w jakiej TV i jak to 'pokazal'? Oparl sie na jakis badaniach czy po prostu wyciagnal wykres za pazuchy? Np. taki?

e9e74e17-e249-4ca9-839a-d55bca906b7b
Abi_whiteWolf

Przecież potrafisz w internet to sobie poszukaj dodatkowych info. Co ja ci będę się rozpisywał jak pewnie nawet nie zrozumiesz j. W jakim oni rozmawiają a życiorys lekarza i innych tam uczonych będziesz tłumaczył w google co da błędy. A poza tym to nie pamiętam tytułu XD a program połączony jest z programem Radar. Powodzenia

fiveoglock

Dawaj te badania z tv. Chętnie poczytamy.

Zaloguj się aby komentować