Komentarze (7)

ErwinoRommelo

Wyglada smakowicie, mozna nalesniczka zanim miesko dojdzie w piekarniku ?

AdelbertVonBimberstein

@ErwinoRommelo niestety dzieci już wszystko opedzlowały z jagodami

Opornik

@AdelbertVonBimberstein Dobra młody, dajesz szczegóły przepisu, bo właśnie myślałem co zrobić z nadmiarem rozmarynu z działki, i wyjąłem mięsiwa bo chcę trochę zamrażalnik opróżnić, póki chata wolna i kobity nie ma żeby mnie powstrzymać.

AdelbertVonBimberstein

@Opornik Słuchaj weź to mięso, daj soli pieprzu i ziół jakich chcesz, wszystko zwiń w worek razem. U mnie wpadło:

Rozmaryn

Czosnek suszony

Cebula suszona

Tymianek

Liść laurowy

3 kulki jałowca

Papryka słodka

Papryka wędzona

Natka pietruszki suszona

I tak jak widzisz położone na tych ziołach


Marynowało się ze 3 godziny ale noc w lodówce robi robotę, potem obsmażasz na maśle, w naczynie żaroodporne i 85 stopni na 5 godzin.

To masło wylewasz na pieczeń.

Jak kawałek jest bardziej tłusty to nie wlewasz wody, jak suchy to tak aby nie wystawało poza cebulę na której leży.


Wyjmujesz i spożywasz.

FourF

wyglada jak gniazdo ptasie z czterema jajami ( ͠° ͟ʖ ͡°) z tego wykluwa się pieczeń?

JanPapiez2

Airfryerze wystarczyłoby 30-40 minut🙃

AdelbertVonBimberstein

@JanPapiez2 i byłoby zjebane, a wyszło przepyszne chociaż kawałek schabu nie był top ale czego można chcieć za 7.99 w promocji xd

86c9b9f3-dbb2-4e3c-aa91-470722d87e3b

Zaloguj się aby komentować