Komentarze (16)

moderacja_sie_nie_myje3

@Half_NEET_Half_Amazing dobły mirosław

peposlav

@Half_NEET_Half_Amazing a nasz panie

Compositum

@PlatynowyBazant20 Nie robisz bardziej na żarze? Co tm dobrego w środku?

PlatynowyBazant20

@Compositum ziemniak marchewka cebula, kielbasa i kapusta, tradycyjnie, a innowacja jest pieczarka, pierś z kurczaka i papryka zielona,

8053af1d-1928-4c97-9556-f42862d99381
Compositum

@PlatynowyBazant20 Z piersią nie robiłem nigdy, zawsze jakoś bardziej tłuste mięsa by nie było suche

PlatynowyBazant20

@Compositum w lodówce było tylko to, przyjechaliśmy z gór i to było spontanicznie, zawsze jest karkoweczka 🙂

Compositum

@PlatynowyBazant20 W górach był a stufki nie miał pożyczyć xD

PlatynowyBazant20

@Compositum tani wyjazd, ropa służbową, tylko 20 zł za parking, nawet grodziskie zero wniosłem z domu 🙂

SaucissonBorderline

@PlatynowyBazant20 dla mnie innowacją jest marchewka

kiełba, boczek, ziemniaki, cebula, buraki no i wiadomo kapusta po brzegach

jakub-krol

@PlatynowyBazant20 kociołek na ogniu zawsze jest The Best

bori

@PlatynowyBazant20 Lepiej powiedz jaki jest adres tego Hejtopiwo

PlatynowyBazant20

@bori lasy Pszczyny i okolice 🙂

bori

@PlatynowyBazant20 Będę za 4 godziny

PlatynowyBazant20

@bori to już będzie zjedzone 🙂

bori

@PlatynowyBazant20, ☹️

Zaloguj się aby komentować