Dziś wjechała pizza w końcu udają się eleganckie bąbelki na brzegach : >
#gotujzhejto #pizza
A_I userbar
63ec3118-3a09-43a3-b50f-64584648baac
mBank

@A_I wyglada jak byś ciasto miał na mące 00 👌 klasa

A_I

@mBank mąka 00 do pizzy z dino, a jakościowo jak oryginalna włoska : >

mBank

Smacznego, firma jest nie ważna, uwierz przerobiłem gatunków maki od różnych dostawców i tych premium i tych najtańszych - jest to jeden chuj..

A_I

@mBank ano właśnie, ostatecznie nic nie zastąpi dobrego przygotowania ciasta żeby zdążyło odpowiednio wyrosnąć i dojrzeć

Capo_di_Sicilia

@mBank ja testowalem 00 marki auchan i caputto. Niesety z auchana wyszla duzo gorsza, podobnie z Basią 00. Musze zobaczyć ta z Dino.

mBank

@Capo_di_Sicilia Zły zaczyn, inna temperatura garbowania, krótsze garbowanie, wiele czynników może dać Ci błędny wynik, ja przerobiłem tyle gatunków maki pracując swego czasu w cateringu ze nie wmówicie mi ze ma ona znaczenie 👌

mBank

Garbowanie > garowanie*

Capo_di_Sicilia

Ok. Widze, ze wiesz co mowisz. Ja pizze robię od święta xd

mBank

Nie gatunków a firm* gatunki maja znaczenie👌

A_I

@Dzielny piekarnik elektryczny góra-dół 300 stopni na kamieniu takim grubszym, z 3 cm ma

A_I

A jak chcecie sobie taką upiec, to robiłem z przepisu od top gara, polecam

https://www.youtube.com/watch?v=fvm7uz4IUZ0

A_I

@Gepard_z_Libii 

GordonLameman

@A_I 

wygląda super

Sweet_acc_pr0sa

@A_I nawet nie wiedziałem że tu siedzisz bo nick nie ten xS

Zaloguj się aby komentować