Komentarze (25)

winet

@Half_NEET_Half_Amazing dziękuję w imieniu Skurwolka

skorpion

@winet liczyłem na Romana, ale w sumie się nie udzielałem

winet

@skorpion wyszedł cholernie duży, można nim rozwalić głowę, więc nie było innej opcji, musiał być Skurwol 😅

waży niemal pół kilo

skorpion

@winet rozwalić - czy przeciąć na pół jak arbuza?

dla kolegi pytam

winet

@skorpion tylko rozwalić, póki co jest tak tępy że nie ma najmniejszych szans nic przeciąć xD no chyba ze starego arbuza 😀

skorpion

@winet może przegapiłem - umiesz ostrzyć zwykłe noże kuchenne? albo ostrza kosiarki spalinowej?

coś mi podpowiada, że całkiem mi to nie wychodzi

winet

@skorpion ani trochę :D u trollskiego coś widziałem o 25 stopniach.

Noz do mięsa ostrze taka ostrzałka marketowa, jakoś daje radę. Do wszystkich pozostałych rzeczy w kuchni używam pikutki których w ogóle nie trzeba ostrzyć. Próbowałem naostrzyć nóż do kosiarki bo ponoć takie proste i wyszła straszna kupa. Wiec nie jesteś sam, mi to też kompletnie nie wychodzi ;)

skorpion

@winet hesu jak dobrze, nie muszę się jednak znać na wszystkim

yerboholik

Z jakich materiałów ten skurwol?

winet

@yerboholik stary zawias i kawałek listwy drewnianej nie wiem nawet z czego, miałem kilka w garażu. Ogólnie z totalnych odpadów

yerboholik

@winet obrabialeś jakoś termicznie żelastwo?

winet

@yerboholik tak, hartowałem

winet

@InstytutKonserwacjiMaryliRodowicz no nie. Jest ładny i póki co cholernie tępy 😅

dziki

Gapisz mi się na SKURWOL?

winet

@motokate podczas robienia 'nitów' nie przewidywałem nadawania imienia

Furto

Rasowy skurwol, gratki.

winet

@libertarianin gdyby nie jego film o chałupniczym robieniu noża to w życiu bym nie pomyślał żeby sobie taki sprawić.

SST82

Jak na początek, to wygląda okropnie

winet

@SST82 dla mnie jest pięknym Skurwolem. Innym nie musi się podobać, najwazniejsze że rozłupuje drewno i czaszkę 😁

Zaloguj się aby komentować