Komentarze (25)
piękny skurwol
@Half_NEET_Half_Amazing dziękuję w imieniu Skurwolka
@winet liczyłem na Romana, ale w sumie się nie udzielałem
@skorpion wyszedł cholernie duży, można nim rozwalić głowę, więc nie było innej opcji, musiał być Skurwol 😅
waży niemal pół kilo
@winet rozwalić - czy przeciąć na pół jak arbuza?
dla kolegi pytam
@skorpion tylko rozwalić, póki co jest tak tępy że nie ma najmniejszych szans nic przeciąć xD no chyba ze starego arbuza 😀
@winet może przegapiłem - umiesz ostrzyć zwykłe noże kuchenne? albo ostrza kosiarki spalinowej?
coś mi podpowiada, że całkiem mi to nie wychodzi
@skorpion ani trochę :D u trollskiego coś widziałem o 25 stopniach.
Noz do mięsa ostrze taka ostrzałka marketowa, jakoś daje radę. Do wszystkich pozostałych rzeczy w kuchni używam pikutki których w ogóle nie trzeba ostrzyć. Próbowałem naostrzyć nóż do kosiarki bo ponoć takie proste i wyszła straszna kupa. Wiec nie jesteś sam, mi to też kompletnie nie wychodzi ;)
@winet hesu jak dobrze, nie muszę się jednak znać na wszystkim
Z jakich materiałów ten skurwol?
@yerboholik stary zawias i kawałek listwy drewnianej nie wiem nawet z czego, miałem kilka w garażu. Ogólnie z totalnych odpadów
@winet obrabialeś jakoś termicznie żelastwo?
@yerboholik tak, hartowałem
@winet może i brzydki za to ostry
@InstytutKonserwacjiMaryliRodowicz no nie. Jest ładny i póki co cholernie tępy 😅
Gapisz mi się na SKURWOL?
@winet sok u rowoio?
@motokate podczas robienia 'nitów' nie przewidywałem nadawania imienia
Rasowy skurwol, gratki.
@Furto dziex
Przecież to Krzysiek
pan trollsky byłby dumny
@libertarianin gdyby nie jego film o chałupniczym robieniu noża to w życiu bym nie pomyślał żeby sobie taki sprawić.
Jak na początek, to wygląda okropnie
@SST82 dla mnie jest pięknym Skurwolem. Innym nie musi się podobać, najwazniejsze że rozłupuje drewno i czaszkę 😁
Zaloguj się aby komentować

