Dawno nie bylo
Hydracja 75% niestety nie spełniła moich oczekiwań. Ciasto bylo za bardzo soft a za mało crunchy, przez co trochę mniej mi smakowało, było trudniejsze w formowaniu placka oraz jak za długo trzymałem na łopatkach z zestawu do piecyka to się przyklejalo przez co jedna pizza mocno ucierpiala.
Nie polecam ale to może kwestia gustu
Te pizzunie już z nowego ciasta, hydr 72% i od razu czuć różnice na plus w bardziej chrupiącym brzegu
Dobrej jakości oliwki biją na głowę te marketowe i niby to wiedziałem ale różnica jest ogromna!
#pizza #hejtopizza
151d5ac4-d033-4fba-b49f-b1cadb5528ce
21cb795d-1c0d-493f-9bba-eb7d1b70c19a
65933e83-9afa-4d15-b445-38d1e80e7f02
77191457-85e9-4af1-a7fb-388961def13e
spawaczatomowy

Nie kuś do obżarstwa szatanie! A kysz!

Enzo

@Bankrut.pl Skąd takie fajne oliwki?

Bankrut.pl

@Enzo Akurat te dostałem w prezencie od kumpla, mam to szczescie, że maja hurtownie w włoskimi artykułami w Lublinie i nie muszę zamawiać dobrej mąki, pelati i innych składników gdzieś w internecie itp. Zobacz stronkę wloskiklimat.pl

a2c519e2-e223-487a-85a2-350c4320d469
exprenpn

@Bankrut.pl Przez ciebie od tygodnia na YouTube oglądam Vito a dzisiaj kupiłem 2 kg mąki 00. (⁠☞⁠ ⁠ಠ⁠_⁠ಠ⁠)⁠☞ Nie wiem czy polecam, bo ciasto będę robił jutro (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)

Bankrut.pl

@exprenpn dobrzeeee Jaka mąka? Polecam już sprawdzoną prze ze mnie Caputo Nuvola, teraz dokupiłem Caputo Pizzeria na testa żeby mieć porównanie;) Z Vito wejdziesz kulka poziomów wyzej

58e79911-4298-4ed1-8b20-01f2170a2651
a6e3c8d8-f948-413d-b5f1-91784742ea0e

Zaloguj się aby komentować