Czy pizzy robionej na kupnym spodzie można chociaż jednego pioruna?

#pizza #gotujzhejto #jedzzhejto #codziennawloszczyzna
0aa7ba0c-3159-450a-bbff-d3e4d9094815
11ea1ba3-96b8-4fbc-a3e4-3a8e8649cbb7
fc51e4f3-5b61-4c76-8779-66448db33abf
40bc5aaf-778a-47fc-898a-b6b605b16c9e
Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw

pizza nr2


*na zdjęciu składników zapomniałem o kaparach


jedna pizza z pieczarkami druga bez bo nie byłem pewien jak pieczarki będą smakowały w połączeniu z kaparami i oliwkami - o dziwo było smacznie ale przekombinowane za dużo składników. nr 1 była smaczniejsza

a4645372-1df0-4812-8848-93ea6ced129e
c0deb2b3-d451-48b5-8adb-f0904c6b2a60
MarianoaItaliano

@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw Bardzo ładna, sam bym opędzlował taką, akurat jutro mam robić bo dzisiaj składniki kupiłem

Sezonowiec

Jeszcze jak 😃 papaj.jpg

VonTrupka

nooo pewnie, ale piorun to za prawilne nakrycie spodu (☞ ゚ ∀ ゚)☞

wonsz

@Ugulem_to_troche_wygryw_troche_przegryw można, jeszcze jak!


Ostatnio tylko z kupnych robię, nie mam siły mimo że 4kg mąki 00 jeszcze jest, a program do pizzy z parowego electroluxa robi taką robotę że jestem content.

Zaloguj się aby komentować