Komentarze (8)

Zrzut

Ulala... będą gazy wiele razy

RzecznikHejto

co to za kapitalistyczne frykasy, chlyb ze swojskim smalcem żryć chrum

Zielonypomidor

@Atarax Prezes mówił wczoraj podczas stand up o kiszonej kapuście a ty inflację naganiasz. Czorizo w dupach się poprzewracało

Atarax

@JaktologinniepoprawnyWTF a nie wiem, leżała już od dluzego czadu w spiżarni

JaktologinniepoprawnyWTF

@Atarax Chyba wczoraj widziałem to w promocji dlatego zapytałem.

Atarax

@JaktologinniepoprawnyWTF pewnie z promocji tylko wcześniejszej jakiejś


Ogólnie bardzo smaczna fasolka

Zrzut

@Zielonypomidor To taka pikantna namiastka hiszpańskiego słońca w polskiej kuchni. Gdyby dzisiejsza podwawelska nawiązywałaby smakiem i konsystencją do podwawelskiej sprzed trzydziestu lat, to na takie chorizo nikt nawet by nie spojrzał.

Zaloguj się aby komentować