Komentarze (2)

paramyksowiroza

Szczerze mówiąc, to jest słaby przepis.

Autorka nie umie się zdecydować, czy chcę robić zupę z grzybów świeżych czy suszonych.

Nie potrafi też zdecydować się, czy chce użyć śmietany słodkiej czy kwaśnej.

BTW, po co wlewać 30% śmietanę do zupy?


Grzyby zdecydowanie lepiej smażyć razem z cebulą.

No i IMO lepiej by było użyć cząbru niż majeranku.


A kasowanie poprzedniego wpisu, bo znalazł się tam mój komentarz jest po prostu niepoważne :D

Anna-mtr23

@paramyksowiroza zastanawiające jest to, że chciało ci się w piątek wieczór chodzić za mną i pisać negatywne komentarze pod tym samym postem - najpierw pierwszym, który usunęłam i drugim takim samym. Naprawdę nie wiem jak trzeba mieć nudne życie żeby śledzić kogoś w weekend i wypisywać takie bzdury

Zaloguj się aby komentować