Komentarze (11)

Zielonypomidor

@JaktologinniepoprawnyWTF Kurdę ale jakiś tłuszczyk tam jest?

JaktologinniepoprawnyWTF

@Zielonypomidor Mam już na brzuchu

Zielonypomidor

@JaktologinniepoprawnyWTF Taki to i ja mam, ale witaminy bez tłuszczu się nie rozpuszczają i przyswajają. Tak sobie tłumaczę.

Anhed

@Zielonypomidor gdyby tak było to jedzenie warzyw i owoców na surowo nie miałoby żadnego sensu

Zielonypomidor

@Anhed No ale nie ma, śliwki owinięte boczkiem są o wiele zdrowsze a co ważne smaczniejsze, szczególnie jak podda się je obróbce termicznej. xD

JaktologinniepoprawnyWTF

@Anhed @Zielonypomidor No i zjadłem cały garnek


Zupę też xd

Zielonypomidor

@JaktologinniepoprawnyWTF To w końcu będzie #srajzhejto xD Żelazo w odpowiednich dawkach jest ważne, organizm sam daje znać ile potrzeba xxD

Anhed

@Zielonypomidor z tym "smaczniejsze" to bym polemizował xD jedyna forma śliwki jaka mi podchodzi to na surowo

Zielonypomidor

@Anhed A to Pan pączków już nie je z powidłami?

Anhed

@Zielonypomidor nie ze śliwkowymi no jedynie jeszcze ciasto ucierane z połówkami śliwek

mk-2

Emalia Olkusz, klasyka

Zaloguj się aby komentować