Komentarze (6)

UncleFester

@ErwinoRommelo Narodowy dzień kopcenia

yoowki

@UncleFester miało być w piątek ale jest tak ciepło że strach, żeby się mięsko nie zepsuło. Tylko jak ja jutro do pracy pójdę po takim wędzeniu 😅

UncleFester

@yoowki Zgadza się, u mnie było dziś 25*C. Do przygotowywania/peklowania mięcha specjalnie kupiłem lodówę.

yoowki

@UncleFester no właśnie moja kilka lat temu wyzionęła ducha, mam w domu jeden pokój spiżarnię i tam przechowuję ale było już 15 stopni więc za długo nie chciałem trzymać. Zimą sobie leży na ganku i jest Ok. Teraz szukam używanej chłodni hurtowej/sklepowej żeby przechowywać

UncleFester

@yoowki Mnie w zeszłą wielkanoc nastraszyło.

Byłem wyjechany, mięcho na tarasie i zrobiło się też koło 20*C na szczęście, to był już koniec peklowania i nic się nie stało.

Udało się wyhaczyć na gratach z Niemiec gastronomiczną chłodziarko-zamrażarkę Libherra za śmieszne pieniądze.

Zaloguj się aby komentować