Komentarze (8)

Nosacz

Trzeba go wysmażyć piorunami

kisekchytrusek

Elegancko wygląda. Próbowałeś gotować groszek z dodatkiem sody? Powinien zachować wtedy bardziej intensywny kolor

Zoombie

Zapytam.. bo mnie skręca ... skąd wy k⁎⁎wa bieżecie takie talerze?

Katydid

O paaaanie, robię jutro A groszek prosto z puszki czy jakoś przyrządzony?

Zielonypomidor

@Zoombie Ze sklepu z talerzami xD

ssloniu

@Zoombie talerz od matki z duralexu, tylko celowałem tak żeby światło odbił

f5ac4bb5-ea06-40bb-8fd4-8ad3d27de853
ssloniu

@kisekchytrusek @Katydid Mój sposób na groszek to najpierw wypić zalewę z puszki, potem włożyć groszek na roztopione masełko, zasypać przyprawami (no ja mam akurat specjalną mieszankę ziół od Callogero z Sycylii, każdemu polecam poznać jakiegoś Włocha xd) i trochę podgrzać

Zaloguj się aby komentować