Komentarze (15)

Lvter

O, dajesz przepis. Właśnie mam się zabrać za robienie kimchi

zosiasamosia1

@Lvter https://youtu.be/9M27Grcevtk?si=E84NhvhzmqFnYR-u

Proszę.

Moll jak to czytasz to sorka. Coś mi się naklikalo i dodało mi 5 wpisów z dziwnymi tagami xD

Lvter

@zosiasamosia1 dzięki

zosiasamosia1

@Lvter zrob. Są przepyszne xD serio jestem zachwycony.

moll

@zosiasamosia1 spoko, dajesz pieroga i nie ma sprawy

zosiasamosia1

@moll hehe ej jak długo gotować?

moll

@zosiasamosia1 z reguły do wypłynięcia plus 3 minuty

zosiasamosia1

@moll nawet takie wielkie jak talerz?

moll

@zosiasamosia1 takie to nie wiem czy wypłyną xD czym Ty wycinałeś kółka?

zosiasamosia1

@moll talerzem XD taką miską 20 cm stednicy. WYszly pyszne, lepsze niz polskie z miesem serio XD

moll

@zosiasamosia1 nie masz kubka albo szklanki?.xD

zosiasamosia1

@moll mam. Ale tak to bym lepił te 1 kg farszu z 2 godziny. A tak to jeb 18 giga pierogów i fajrant

moll

@zosiasamosia1 xD


Ile je trzymałes w wodzie?

zosiasamosia1

@moll nie wiem XD jak wypłyneły i popływały. z 3-5 min. Jak surowe to i tak za pozno bo juz 3 zjadlem. Ej masz stalową paternie? da sie na niej odgrzac pieroga czy przywrze jak wszystko?

moll

@zosiasamosia1 stalowej nie mam

Zaloguj się aby komentować