Podgardle dzień w temperaturze pokojowej podsuszone. Teraz ważenie i natarcie papryką z grubo mielonym pieprzem i odrobiną chili.


Dziś już wyląduje w dojrzewalni w 12 st C i 75% wilgotności. Jutro wędzenie na zimno.


#wedlinydomowe #wedzenie #upomidora #gotujzhejto #kontrolapodgardla

d2ddccef-6bf3-4197-bbea-51584e2166af

Komentarze (4)

ErwinoRommelo

Ojj jak przejdzie dymem ehhh juz jestem podniecony prosze wolac

Astro

@chwastyodkuchni kiedy wydaje się że na hejto już nic piękniejszego nie znajdziesz wtedy pojawiasz się Ty z takim cudem!

Do wódki będzie pasowała idealnie.

chwastyodkuchni

@Astro Jeden kawałek jest Twój. Myślę czy nie kupić więcej i zostawić do dłuższego dojrzewania bo do początku kwietnia spokojnie uda mi się utrzymać temperatury i wilgotność odpowiednią.

Astro

@chwastyodkuchni no panie! To teraz zrobiłeś mi piękne święta :)

Dojrzewać! Nie spieszyć się! Obserwować :)

Zaloguj się aby komentować