Paszteciki na półkruchym cieście polecają się xD
#gotujzhejto #bojowkapiekarska #domowasuszarnia
64986314-7a17-47b4-aa22-45844eefbe03
Zielonypomidor

@magnes No i smaka mi zrobiłaś.

magnes

@Zielonypomidor To jest zaraźliwe bo zrobiłam tylko dlatego, że znajoma przyniosła do pracy. I wiedziałam, że też muszę, ale w ostatniej chwili zmieniłam tylko zdanie, że nie drożdżowe, a półkruche

Zielonypomidor

@magnes No ja zawsze na drożdżowym ale to chyba bardziej kwestia przyzwyczajenia niż smaku.

magnes

@Zielonypomidor Stwierdziłam, że drożdżowe, to zawsze więcej ciasta niż farszu, a takie półkruche dłużej nie czerstwieje i to był dobry wybór

JanKowalski

@magnes ale piękności

Zielonypomidor

@magnes I teraz będę musiał spróbować. ( ‾ʖ̫‾)

maciekawski

@magnes dej przepis! (° ͜ʖ °)

magnes

@maciekawski Robi je niemal identycznie. U mnie w farszu nie było pieczarek tylko duszne podgrzybki https://www.youtube.com/watch?v=qANmR6BBJpQ&

CynicznyDlugouch

@magnes a to one mogą zczerstwieć? Jakoś nigdy nie dotrwały u mnie w domu do tego etapu, a żona z reguły robi ich niemało. Widać za szybko znikają ale przyznaję. Te Twoje wyglądają apetycznie

Zaloguj się aby komentować