Komentarze (14)
@winiucho Napawasz serce me otuchą, pojutrze jadę i może coś znajdę.... chociaż akurat na kaniach mi nie zależy.
@Opornik no są jeszcze, dla Ciebie też wystarczy.
@winiucho Teraz to są takie mokre brzydkie, nie chcę.
@Opornik no byś się zdziwił, są dobre, aż sam jestem zdziwiony
@Opornik Jak masz wątpliwości do skapciowacenia, to bierzesz do suszenia i już. Potem rozdrobnić i do słoika. Są tak genialnym dodatkiem do sosów, ze łeb mały.
@Fly_agaric wiem, juz sloik 400ml mam ususzonych
@winiucho zazdraszczam, zjadłem tylko dwie w tym roku
@peposlav to wpadaj na smażenie
takie tam luźne skojarzenie #memyleslienielsen

Sprawdź czy to nie czerwieniejąca, te od sąsiada zaczęły rosnąć też u mnie, ale po przekrojeniu robiły się takie czerwono-brązowe i wywaliłem.
@Ravm każdą podejżaną czubajkę zostawiam, tylko pewniaki zbieram
W takim zimnisku? Szok.
@Fly_agaric no lekko zmarzły, ale to nie szkodzi, bedą pyszne
@winiucho Wyglądają trochę jak @Dziwen
Zaloguj się aby komentować




