Nieco NSFW, ale proszę:


  • młodo-ziemniakowo-cebulowe jeże

  • pstrągeł, któremu warzywne wnętrzoności nieco wypływają


200 stopni nastawione na 25 min.


Wygląda średio, ale jeżeli chodzi o pstrąga był soczysty i pyszny.


Ziemniaki następnym razem pokroję w talarki, bo część była niedopieczona.


Dodatkowo sos tatarski wszedł w menu


#jedzenie #gotujzhejto

ad5b8bbb-3003-4f9f-9821-7aa0d2e2f80f
#nsfw
020e33e7-c39e-47bc-ad1d-1a3c4bb16101
#nsfw

Komentarze (7)

Zielonypomidor

@parabole Ziemniaki Hasselback sie dużo cieniej kroi i chyba dlatego są dopieczone. Smacznego

parabole

@Zielonypomidor Wiem, ale ciężko wtedy wcisnąć cebulę A ja lubię cebulę...

Zielonypomidor

@parabole No to niestety talarki zostają.

parabole

@Zielonypomidor True... Talarki z cebulą na gorze. I może dodam jeszcze coś więcej na nie

parabole

@Zielonypomidor na usprawiedliwienie - zazwyczaj robiłem pstrąga z frytkami, ale lubię poeksperymentować. W kluchni OFC. Także mam drugiego na jutro przygotowanego...

Zielonypomidor

@parabole W sumie to możnaby podgotować ziemniaka jak już eksperymenty. Albo w foli aluminiowej i pod koniec tylko podpiec.

MozeJutro

@parabole pstrąg Ci się zdziwił

Zaloguj się aby komentować