Kwaksik gotów, proszę się częstować.
Fotki po 3:15, 3, 2, 1, 0 godzinach pieczenia.
Ostatnie 15 minut bez przykrycia.
#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn





Kwaksik gotów, proszę się częstować.
Fotki po 3:15, 3, 2, 1, 0 godzinach pieczenia.
Ostatnie 15 minut bez przykrycia.
#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn





@UncleFester w jakiej temperaturze pieczesz?
@Compositum
Zależy od tuszki, na patyczek.
Ta piekła się dwie godziny w 170*C, godzinę w 180*C i dopiekanie 15 min w 180*C bez przykrycia.
Moczysz wczesniej w solance? Jezeli nie to szczerze polecam 24 h wczesniej zalac drob solanką, 2 łyżki soli na litr wody.
Zaloguj się aby komentować