Kwaksik gotów, proszę się częstować.

Fotki po 3:15, 3, 2, 1, 0 godzinach pieczenia.

Ostatnie 15 minut bez przykrycia.


#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci #foodporn

b3e3ba79-ea0b-4064-933d-7d7cc8c8127d
85e718c9-b2a5-46ac-871c-da7e8a868190
2e3799b5-0e52-40ce-9094-5e40183bd445
747f36e9-6614-438b-9765-aa68101ffa45
d598e47f-7b48-48e7-9213-83395c4e1860

Komentarze (3)

Compositum

@UncleFester w jakiej temperaturze pieczesz?

UncleFester

@Compositum

Zależy od tuszki, na patyczek.

Ta piekła się dwie godziny w 170*C, godzinę w 180*C i dopiekanie 15 min w 180*C bez przykrycia.

the_moon

Moczysz wczesniej w solance? Jezeli nie to szczerze polecam 24 h wczesniej zalac drob solanką, 2 łyżki soli na litr wody.

Zaloguj się aby komentować