Servusek
Twórca
Jeden z moich ulubionych sposobów na owsiankę: dodanie do niej płatków śniadaniowych (ok. 30-40 g). Z jednej strony zdrowo, bo wpada 50 g płatków owsianych górskich (zalewam je na noc wodą lub mlekiem i rano są miękkie), a z drugiej smacznie (i wcale nie aż tak niezdrowo). W płatkach śniadaniowych najgorsza jest w sumie obecność cukru, ale wiadomo, zawsze trzeba czytać skład. Do tego źródło białka, czyli odżywka albo skyr oraz źródło tłuszczów, czyli orzechy lub masło orzechowe. No i miło, jeśli pojawią się też jakieś owoce.
P.S. Wiem, że na zdjęciu nie widać owsianki. Ale nie kłamię, jest pod spodem.
#jedzenie
P.S. Wiem, że na zdjęciu nie widać owsianki. Ale nie kłamię, jest pod spodem.
#jedzenie

@ErwinoRommelo kiedyś codziennie robiłam z bananem, ale przez sezon na borówki i truskawki, to częściej wybieram obecnie te drugie