Komentarze (13)

chwastyodkuchni

@zosiasamosia1 :"jutro do ładu." hmm kto wie?

zosiasamosia1

@chwastyodkuchni tak ciężko się domyśleć? ( ͠° ͟ʖ ͡°)

SuperSzturmowiec

@chwastyodkuchni wontpie by coś nazierał

voy.Wu

@zosiasamosia1 płomiennice zimowe, boczniaki ostrygowate. jak możesz to najlepiej w łęgach przy rzekach, ewentualnie w innych liściastych lasach. jeszcze uszaki bzowe, ale są bez smaku.


edit: co do zachowania bezpieczeństwa to mam nadzieję że wiesz co i jak

09e586a3-02c2-4da6-a450-470fd42b55b4
93357726-8471-4214-b476-bcbfa18193df
df5ad10b-a3f4-494a-8445-2f51d1e005c9
zosiasamosia1

@voy.Wu tak szczerze nigdy nie zbierałem sam boczniaka. Tylko te kupne. Dobre one są? Wiem ze to te czarne w srodku. A ta płomienica smaczna? Panieruje sie ja jak kotlet?

voy.Wu

@zosiasamosia1 płomiennice jak opieńki. boczniaki jak się trafi, te ze sklepu przeważnie smaczniejsze


edit: Wiem ze to te czarne w srodku.

jak czarne w środku to nie boczniaki raczej

https://youtu.be/eiWtwWLXWJM?si=-svckyV-xEpMM-zP

zosiasamosia1

@voy.Wu dobram jutro poszukam. Choc licze bardziej na prawdziwki XD

voy.Wu

@zosiasamosia1 czasem i prawdziwek się zamrożony trafi

Eber

Jadalnych to pewnie tak, ale czy #grzyby to już nie wiem...

Zaloguj się aby komentować