Hejto #biznesinfo #biznespigula już w czwartki


https://biznespigula.pl/


linki dla patronów/ subkrybentów https://patronite.pl/biznespigula


Wciąż można ubiegać się o dofinansowanie wsparcia w obszarze szkoleń, doradztwa i studiów podyplomowych dla branży żywności wysokiej jakości w konkursie „Kompetencje dla sektorów 2”, finansowanym z Funduszy Europejskich w ramach Programu POWER. Wnioski można składać jeszcze w przyszłym roku - rekrutacja trwa do 31 marca 2023 r.


Dla ekspertów dodatkowy zarobek- przy ocenie wniosków PARP


Również KPT Kraków szuka członka zarządu


Dla przedstawicieli startupów, małych i średnich przedsiębiorstw, klastry oraz ośrodki badawcze, które prowadzą lub planują rozwój swojej działalności w obszarze Zielonych Technologii- nabór do udziału w programie ClusterXchange z wymianą w Skandynawii


W Poznaniu konkurs dla studentów UAM organizowany przez PPNT


Kilka ebooków gratis Amazon kindle różne działy angielski


Dla #swietokrzyskie nabór na targi przemysłowe Hannover Messe W ramach dofinansowania uczestnictwa w misji organizator pokrywa dla jednego uczestnika, w ramach pomocy de minimis 100% wysokości kosztów tj. m.in.: przelotów, przejazdów, zakwaterowania w hotelu, wyżywienia, przejazdów lokalnych, transportu niezbędnych materiałów, ubezpieczenia zdrowotnego na czas wyjazdu oraz powierzchni na stoisku wystawienniczym województwa świętokrzyskiego.


Dla polsko- czeskiego pogranicza Wystartowały pierwsze nabory wniosków o dofinansowanie z programu Interreg Czechy – Polska 2021-2027! Do rozdysponowania jest 53,4 mln euro.


Dla naukowców- plan dotacji na 2023r z Narodowego Centrum Nauki


Ambasada Republiki Azerbejdżanu w Polsce zaprasza do wzięcia udziału w wydarzeniu gospodarczym „Możliwości biznesowe w Wolnej Strefie Ekonomicznej Alat (AFEZ) Republiki Azerbejdżanu”. 26 stycznia


Do ściągnięcia raport kompedium handlu zagranicznego Polski opracowany przez biuro analiz PFR 


Dla #lodz wsparcie firm w programach inwestycyjnych zbieranie wniosków od 29 grudnia

Komentarze (0)

Zaloguj się aby komentować