Hej, cały dzień się męcze z tym sushi - wstawiam do oceny (sorki za bałagan) DIY
a150e4bf-c66e-412c-9de4-63e6f2553f1e
lubieplackijohn

@marzenabak A co tam w środku wrzuciłaś?

marzenabak

@lubieplackijohn a zgadnij, specjalnie zblizenie zrobilam

555bc33b-0b4b-45c7-b2c0-7e84cc81d05b
lubieplackijohn

@marzenabak To mi wygląda na łososia. Norweski czy atlantycki?

lubieplackijohn

@marzenabak Uważaj na te norweskie, straszny syf tam mają w hodowli. Ja osobiście preferuję tuńczyka

marzenabak

@lubieplackijohn ja tylko rosyjskich nie lubie

lubieplackijohn

@marzenabak Chyba 'ruskich'

marzenabak

@lubieplackijohn ruskich juz nie ma tylko ukrainskie

GazelkaFarelka

@marzenabak Eleganckie, można sobie odsmażyć na kolację

mBank

@marzenabak Jest okej, na przyszłość rób zalewę do sushi bo ryż widzę sypki jest, używaj serka aby to sie kupy trzymało i nie było jednostajnie smakowe, i przy zawijaniu staraj sie jak najbardziej to ścisnąć a na końcu bardziej podwinąć, odstające nori które masz jest to efekt tego ze kończąc zawijać nie posmarowane było lekko woda nori stad odstaje. Mysle ze z tymi wskazówkami następna rolka będzie prawie ze idealna.

Ps wyglada smacznie ale niestety janto już rzygam sushi

Zaloguj się aby komentować