Komentarze (6)

wonsz

Przede wszystkim wziąłbym to do ręki, bo jak kupowałem swoją nierdzewkę Hendi kilka lat temu w makro to to już było ponad stówka. No ale grube dno robi robotę.

Lubiepatrzec

@wonsz ale wziąć do ręki po co?

wonsz

@Lubiepatrzec żeby ocenić czy to cienka blaszka która w chwilę wystygnie. No cena...zastanawia, chociaż pamiętam że sporo osób tu chwaliło patelnie ikejowe. Ja nie mam więc opisałem zalety tych co mam i czego bym w ikejowej szukał.

Ten_koles_od_bialego_psa

@Lubiepatrzec ta ma 8mc wżery 0.1-0.2mm a te ciemniejsze są już 0.3-0.8mm

740a4ae1-12d0-437d-8406-9000526a67c6
Ten_koles_od_bialego_psa

@Lubiepatrzec a tu żeliwna 5lat. Powłoka zero zmian.

dcfb9f24-c54b-4c75-9f9b-fad406169b0c
Ten_koles_od_bialego_psa

@Lubiepatrzec h⁎⁎⁎ia !

Powłoką tej nierdzewki koroduje przy gotowaniu, robia się wżery. Resus takiej patelni u mnie to rok. Dużo lepsze są żeliwne.

Zaloguj się aby komentować