Komentarze (10)

Rimfire

@Fly_agaric w czym robione? Piekarnik zwykły, czy kamień?

MrAjL

@Fly_agaric a gdzie te gotowe spody kupujesz? Jak to cenowo wychodzi?

Fly_agaric

@MrAjL Nie mieszkam w PL Trochę prób to zajmuje, żeby znaleźć takie jak się lubi, więc trzeba pod swój smak dobierać.

ErwinoRommelo

Moze sie nie znam ale bylo by duzo bardziej optymalnie gdybyscie zjedli po polowie tej samej ale co mi tam…

Fly_agaric

@ErwinoRommelo To nie miało być optymalnie, a smacznie.

To są dwie różne pizze. Ja mam w swojej jalapeńo, którego ona by nie ruszyła.

ErwinoRommelo

@Fly_agaric no ale mozna zrobic polowe tak a polowe tak ;D a najlepiej to ucz na sile ostrego od mlodosci a nie wydziwianie!

Fly_agaric

@ErwinoRommelo W pewnym momencie lubiła ostre, ale, jak to z gówniarzami, po swojemu wszystko teraz musi.

Jakbym zrobił fifty-fifty, to mamie nic by nie zostało, jak z pracy wróci. Tu nie chodzi o optymalizację, już ci mówiłem.

ErwinoRommelo

@Fly_agaric ehh tyle kobiet w domu ze nawet zjedzenie pizzy jest problematyczne XD

Fly_agaric

@ErwinoRommelo Jeszcze starsza nas miała odwiedzić, to też by się załapała, (już z nami nie mieszka), ale ponoć chorsza jest i nie dojechała. A, i jeszcze kotka jest.

Lubie się kobietami otaczać, nie będę ściemniał

Zaloguj się aby komentować