Komentarze (7)

SUM

@wonsz dałem do ulubionych, może kiedyś obejrzę

wonsz

@SUM samo mięso jest w drugiej części z trzech, zawsze można też tylko trzecią jako tl;dw

koszotorobur

@wonsz - zabrakło najpopularniejszego sposobu gotowania ryżu w Polsce

3aa38cb2-11da-42cd-aca3-65b71e6f2088
wonsz

@koszotorobur a oglądałeś?

koszotorobur

@wonsz - calusieńkie

Sous-vide to nie to samo co plastikowa torebka z dziurkami.

wonsz

@koszotorobur no to przecież gotowanie w tych zjebanych woreczkach to jest metoda cook like pasta tylko woreczek służy za durszlak.

koszotorobur

@wonsz - trzeba to sprawdzić empirycznie - jaki wpływ na gotowanie ryżu ma ta torebka - bo w końcu ziarna ryżu nie pływają w wodzie całkiem swobodnie - a czy pęcznieją w równym tempie w całej torebce?

Zaloguj się aby komentować