Komentarze (15)

skorpion

@cebulaZrosolu i rzodkiewki!

cebulaZrosolu

@skorpion no kiszone rzodkiewki są pycha :)

skorpion

@cebulaZrosolu oprócz konsystencji, to zajebiście wychodzi też cukinia

kiedyś młodego okłamałem i dałem mu cukinię. zapytałem, czy dobry był ten ogórek, to powiedział, że trochę miękki, ale dobry

ErwinoRommelo

@skorpion lo ty podchwytliwy dobrego chlopaka fanatyka ogorkow podstepem na manowce chcesz wyprowadzic ??!!

plemnik_w_piwie

@skorpion nie, cukinia potrafi trzymać zajebistą chrupiącą konsystencję. Ćwiczę od dwóch lat, jeszcze nie jestem ekspertem, ale miałem sukcesy. Wyszła mi raz taka jędrna i lekko chrupiąca partia. Rewelka.

Ja robię badania na kilku sloiczkach, a z taką przetwórnią moglibyśmy otworzyć istny cukiniowy CERN.

skorpion

@plemnik_w_piwie pamiętasz przepis na tę chrupiącą?

plemnik_w_piwie

@skorpion no właśnie nie, ale to raczej kwestia odmiany/wieku samej cukinii, albo jakiś szczegół w procedurze... jeszcze nie uchwyciłem sedna, ale się nie poddaję

ErwinoRommelo

Imperium ogorkow kiszonych, wchodze w to

skorpion

@ErwinoRommelo Imperium Ogórum

A_a

@cebulaZrosolu kiszone rogale z Logo astronauty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

SUM

Pole na uprawę ogórków też jest?

Zaloguj się aby komentować