Komentarze (22)

SUM

@ErwinoRommelo Ja tam widzę mak, uważaj na paszkę będzie chciała jeszcze gorący zjeść, a to niezdrowe dla brzuszka.

ErwinoRommelo

@SUM zodyn nie wiem jak dlugo moze trwac 20 min jesli nie musial odganiac @UmytaPacha od pietki zanim wystygnie.

SUM

@ErwinoRommelo piętki stoopki xD

ErwinoRommelo

@SUM ciekawe gdzie sie tego nauczyla

SUM

@ErwinoRommelo Strach zapytać bo na czarno się wyląduje xD

ErwinoRommelo

@SUM xd ja juz 2 odsiadki mialem, a @vredo to juz nie liczy ma wlasna cele.

SUM

@ErwinoRommelo Za co miałeś?

ErwinoRommelo

@SUM jak zawsze za niewinnosc… smieszkowalem w zlym miejscu i o zlym czasie a paszka nie bierze jencow xd

SUM

@ErwinoRommelo No niestety od razu pif paf odżywką P&G do włosuf prosto w oko.

ErwinoRommelo

@SUM ale przechodzi jej po 24h i wypuszcza, ehh kazda roza oprocz pieknego kwiatu ma tez kolce

SUM

@ErwinoRommelo I paczki wysyła w paczce od kogoś innego

ErwinoRommelo

@SUM xd jedyna w swoim rodzaju paszka pasza paszunia

ErwinoRommelo

@UmytaPacha ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯oddaje caly prosze nie strzelac ! A to cale nocne pieczenie to i tak wina @SUM bo ten boczus peklowany sprawia ze chlebek znika w zastrzszajacym tempie….

SUM

@ErwinoRommelo Masz jeszcze boczek?

ErwinoRommelo

@SUM no peklowane staram sie nie zjesc na raz xd bocwusiu zostalo jeszcze na 2 kanapki ehh wiec dzisiaj zniknie, ze sloikow zostal tylko jeden kielby.

SUM

@ErwinoRommelo A miałem się pytać, schab bez straty w ludziach udało się wyjąć? Tak debil ze mnie, że użyłem zwykły słoik a nie wędliniarski.

ErwinoRommelo

@SUM no czesc byla ze tak powiem szarpana ale no nawet jakby wyszedl caly i bezproblemowo to nie uchroniloby go to przed zniknieciem na raz, boczus tluszczu wiecej wiec idealnie z chlebkiem ale schab to mozna sam jesc na plasterki

SUM

@ErwinoRommelo Teraz już będzie się robiło za ciepło, chociaż po tyndalizacji nie powinno mieć to znaczenia, to temak kolejnej kaczki nie jest zamknięty. A jak sprawiła packa radość to dla mnie najważniejsze .

ErwinoRommelo

@SUM no mowie ci wedlinki pierwszego sortu, raczki calowac kunszt niesamowity.

Zaloguj się aby komentować