Danie do oceny.
Polędwica wołowa, seler, marchew, jarmuż, powidło śliwkowe, sos z czerwonego wina i musztardy.
8072021a-ae04-4c57-b8c7-f56ce9aa138f
KciukDlaZarysu

@frubel trochę chlebka do tego, wiadomo i będzie git

Terrano

Wywal to wszystko oprócz polędwicy i będzie lepsze

stoopido

Takie fajne danie kolega zepsuł tym zielonym paskudztwem. No ja się pytam jak tak można?

frubel

@stoopido @Terrano Bo teraz gotuje się z sezonowych, lokalnych produktów i zwraca się na to co raz większą uwagę.Otwiera się dużo biznesów gdzie minimalizuje się marnotrastwo i odchodzi od produktów zwierzęcych aby podtrzymac zrównoważone środowisko. To jest duży trend na zachodzie i zwraca się na to uwagę. Co raz więcej ludzi zaczyna patrzeć co jedzą, od kogo i na walory zdrowotne. Warto się nad tym zastanowić w szczególności jeśli chodzi o lokalny produkt zamiast importowanego.

Zaloguj się aby komentować