Czołem wszyscy, będę się z wami dzielił moimi przepisami, osiągnięciami i porażkami kuchennymi!
Na początek idzie rogalik z domowego ciasta półfrancuskiego:
63bf54f9-a7f4-457a-9dc5-220c60d85f8e
TheLastOfPierogi

@Drozdzon fajne rogale, jadłbym! Jak masz dobry przepis na domowe ciasto to chętnie przygarnę

Dzienpachniejakpoczatek

@Drozdzon Ale blacha to nówka.

Drozdzon

@Dzienpachniejakpoczatek nie nówka tylko myta

Drozdzon

@TheLastOfPierogi przymierzam się do robienia ponownie ich, zawołam jak dodam relacje z przepisem

Zielczan

@Drozdzon tylko Michauowi nie pokazuj

Dzienpachniejakpoczatek

@Drozdzon No i bym uwierzył w to mycie gdybym porażek nie miał. XD

Balbina

@Drozdzon dej przepis na rogala ( ͡o ͜ʖ ͡o)

wutermelon

@Drozdzon wspaniale rogale, rób więcej

kamin

@Drozdzon twój nick wskazuje żeś specjalista więc spytam czy masz może przepis na buły jak z subway? Próbowałem robić sobie sam coś z ich menu ale w bagietce to chujnia wychodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Drozdzon

@kamin tam jest kilka rodzajów pieczywa, któraś konkretnie cię interesuje? Zakładam ze w tych bułkach są stabilizatory i inne dodatki pozwalające na długi termin przydatności i dopracowany proces produkcji.

kamin

@Drozdzon zwykła najprostsza. Chodzi mi o miękkość i pulchność a nie o konkretny rodzaj buły

Zaloguj się aby komentować