Boczek peklowany 14 dni na sucho. Wędzenie 4 h wiśnia i olcha.
5826b2e6-1159-4d28-a9aa-5f961f2e65a9
d3e45cec-5c76-43eb-972b-578b4d6993fc
Pan_Wiesio

@Dzienpachniejakpoczatek wygląda mega, pomimo, że jak na mój gust za chudy Smacznego

gacek

@Dzienpachniejakpoczatek https://www.youtube.com/watch?v=34C_KrFaSP8 w punkt świnia dla wegetarianina

naziduP

@Dzienpachniejakpoczatek Już czuję teksturę tego tłuszczyku na podniebieniu

mike-litoris

@Dzienpachniejakpoczatek opie ja wiem że inflacja ale co taki chudziutki?

Dzienpachniejakpoczatek

@mike-litoris @Pan_Wiesio


Kurde bo jak miesiwo kupowałem to był albo sam tłuszcz albo takie więc nie było za bardzo wyboru.

lexico

@Dzienpachniejakpoczatek elegancko

Niewiemja

@lexico A kabanosy z papryką jak wyszły?

Dzienpachniejakpoczatek

@Niewiemja Było 0.3

g na kg twojej papryki dodane ostatecznie. Były radioaktywne, rodzinka wszamała od razu.

Zaloguj się aby komentować