Bidżys Krajst, co mnie naszło?

Zawsze zaczyna się od jednego składnika.
Ostały mi się 3 pęta kiełby i już im tak czas spożycia dochodził do mety a żal wyrzucić bo znakomita.
Jak już się rozpędziłem z krojeniem kapełsty to się do 5l gara nie zmieściło, a gdzie boczek czy jakaś sztuka mięcha? xD

#gotowanie #gotujzhejto #kontrolabigosu #bigos #szwedzkikucharz
8bcf1cf5-653c-4a94-93f4-812b25d6864f
Pomidor__

@VonTrupka Już można czy jeszcze raz będzie kasowane

VonTrupka

@Pomidor__ już można

tzn kapucha jeszcze twardawa


a tak srsly to się zreflektowałem że społeczności nie zmieniłem a nie da się zmienić podczas edycji

jak już wywaliłem i dodałem jeszcze raz wpis to akurat wpadło powiadomienie, że dodałeś komentarz w poprzednim

co za balet xD

Byk

Na co się tak wqrwiłeś ja się pytam?

VonTrupka

@Byk aaaaa na samego siebie

takie kucharzenie to zawsze godziny krojenia, smażenia, krojenia, poparzonego języka, smażenia, poparzonych ust, a na końcu pół kuchni upieprzone ヽ(`⌒´メ)ノ


więcej szczęścia niż rozumu, bo za każdym razem jak frajer liczę, że jak już naostrzę nusz to ciach trach i za 3-4 godzinki można wcinać bigosik

ta xD

Byk

@VonTrupka  perpetuum mobile odkryłeś! Zaczynasz gotować, wqrwiasz się, najesz się i znowu zaczynasz gotować, powtórz.

VonTrupka

@Byk z vontrubeczką nie ma tyle pieprzenia (´・ᴗ・ ` )

Zaloguj się aby komentować