Komentarze (6)

Pawel45030

Będzie piekło jak po taniej dziwce

Z_buta_za_horyzont

@Pawel45030 Tak mawiają amatorzy co na widok sosu tabasco uciekają

Opornik

@Z_buta_za_horyzont A mi chyba skisło bo się dziwnie kwaśne zrobiło.

Z_buta_za_horyzont

@Opornik Ja dodaję odrobinę octu jabłkowego i mi wytrzymuje długo i w lodówce też pleśń nie łapie o tygodniu.

Opornik

@Z_buta_za_horyzont ja dałem tylko trochę bo nie lubię, liczyłem że sama ostrość wystarczy by trzymać świeżość.

No cóż.

Z_buta_za_horyzont

@Opornik Ja też nie daje dużo bo wolę pulpę niż rzadki sos. Mam też słoiczki 80ml bo przy tej ostrości większe po otwarciu się psuły w połowie, po prostu człowiek się nie wyrabiał z ostrością .

Zaloguj się aby komentować