W gotowaniu tych pysznych sk⁎⁎⁎⁎⁎ynów najtrudniejsze jest czekanie, aż chociaż trochę przystygną
#gotujzhejto

W gotowaniu tych pysznych sk⁎⁎⁎⁎⁎ynów najtrudniejsze jest czekanie, aż chociaż trochę przystygną
#gotujzhejto

noo a potem maselko syyto soli i opierdalasz kolbe
@ErwinoRommelo nie jadam masła, posmarowane delikatnie olejem przed piekarnikiem.
Jak tylko przystygnie to jest gotowa do opierdolenia
@ErwinoRommelo i nawet nie trzeba soli, dobrze się opierdalało o taką. Płaska łyżka poszła do gara z wodą
@Felonious_Gru ja zazwyczaj w piekarniku robie
@ErwinoRommelo no ja tym razem 15 minut w wodzie i potem do piekarnika na 265 stopni aż się trochę przypali.
Ale już nawet w mikrofali robiłem takim szemranym sposobem i zawsze pyszna - tylko wtedy trzeba sypać sól po wierzchu
@Felonious_Gru jakim cudem przypaliłeś gotowane?
@Opornik po gotowaniu piekarnik na 265 stopni aż się przypali
@Felonious_Gru I niby lepsze? Ale smarujesz masłem do piekarnika? Obracasz?

@Opornik olejem smarnąłem. Nie obracałem. Czy lepsze? Trochę inne.
Co przepis to inaczej.
Taki Strzelczyk na przykład 2 godziny moczy, potem gotuje w wodzie z masłem, potem jeszcze trzyma w garze bez wody pół godziny.
Zaloguj się aby komentować