Komentarze (11)

ErwinoRommelo

noo a potem maselko syyto soli i opierdalasz kolbe

Felonious_Gru

@ErwinoRommelo nie jadam masła, posmarowane delikatnie olejem przed piekarnikiem.


Jak tylko przystygnie to jest gotowa do opierdolenia

Felonious_Gru

@ErwinoRommelo i nawet nie trzeba soli, dobrze się opierdalało o taką. Płaska łyżka poszła do gara z wodą

ErwinoRommelo

@Felonious_Gru ja zazwyczaj w piekarniku robie

Felonious_Gru

@ErwinoRommelo no ja tym razem 15 minut w wodzie i potem do piekarnika na 265 stopni aż się trochę przypali.


Ale już nawet w mikrofali robiłem takim szemranym sposobem i zawsze pyszna - tylko wtedy trzeba sypać sól po wierzchu

Opornik

@Felonious_Gru jakim cudem przypaliłeś gotowane?

Felonious_Gru

@Opornik po gotowaniu piekarnik na 265 stopni aż się przypali

Opornik

@Felonious_Gru I niby lepsze? Ale smarujesz masłem do piekarnika? Obracasz?

d058adfb-f456-42bb-9b73-fbb7c0763bbf
Felonious_Gru

@Opornik olejem smarnąłem. Nie obracałem. Czy lepsze? Trochę inne.

Co przepis to inaczej.

Taki Strzelczyk na przykład 2 godziny moczy, potem gotuje w wodzie z masłem, potem jeszcze trzyma w garze bez wody pół godziny.

Zaloguj się aby komentować