Komentarze (20)

ErwinoRommelo

A ja się pytam jak jest jajo na kanapce to gdzie jest majonez kielecki?? @UmytaPacha oni nie maja pojęcia o kanapkacraftingu.

ErwinoRommelo

@UmytaPacha no niewiem Halinka to typ kobiety co bierze majonez babuni bo nie było kieleckiego

ErwinoRommelo

@UmytaPacha gdzieniegdzie zoltka brak…

GrindFaterAnona

 żeby się nie uświnić zazwyczaj smaruję sosik kielecki na kanapce po maśle tylko grubiej


@UmytaPacha masło pod majonez.. Mein Gott. Nie chcę Cię martwić ale to najszybsza droga do "uświnienia" się

Enzo

@GrindFaterAnona No właśnie sos czy majonez prosto na chleb lub masło pod warzywa to dobry patent, sam stosuję.

GrindFaterAnona

@UmytaPacha no to zobaczysz za parę miesięcy

GrindFaterAnona

@Enzo kolejny. powiedz mi jaki jest sens smarowania tłuszczu tłuszczem polewasz to oliwą jeszcze?

GrindFaterAnona

@UmytaPacha ach, zapomniałem ze juz kiedys mielismy tą rozmowę. ty jeteś z tych niedożywionych raczej niż z przekarmionych to szmaruj dziołcha, szmaruj

Enzo

@GrindFaterAnona Taki sens że jak ci spadnie warzywo z kanapki to spada samo warzywo nieumazane w majonezie. Smakowo wychodzi na to samo. Akurat teraz tak nie robię bo jem mało tłuszczu ale jest to najlepszy sposób jeśli ktoś chce masło i majonez

GrindFaterAnona

Taki sens że jak ci spadnie warzywo z kanapki to spada samo warzywo nieumazane w majonezie

@Enzo jak posmarujesz samym majonezem to uzyskasz ten sam efekt a jednak tłuszczu mniej

Enzo

@GrindFaterAnona Zgadza się. Ja nie bronię połączenia masła z majonezem tylko dawania majonezu lub sosu pod składniki na kanapce.

GrindFaterAnona

@Enzo no widzę właśnie. I to pomimo, ze pytałem jaki jest sens smarowania tłuszczu tłuszczem

Komenda_Miejska_Polucji

@ErwinoRommelo jest tam, gdzie jego miejsce, czyli w śmietniku pod zlewem

Enzo

@GrindFaterAnona Zaszło nieporozumienie bo ja "uświnienie się" odebrałem jako ubrudzenie podczas jedzenia a nie przytycie

Zaloguj się aby komentować