Komentarze (3)

def

nie jem mięsa, więc kebaba nie ocenie, ale falafel mają całkiem spoko i sosy też ok

Bolt

Niedaleko mnie jeden powstał i na początku petarda: dobry sosik, spoko cena, mięso takie jak wszędzie, surówki fajne. No i po jakimś czasie zauważyłem że sosu w środku coraz mniej, ceny wzrosły (no ale to wiadomo że też inflacja swoje zrobiła), potem sosu jeszcze mniej tak, że aż suche to było.


Przestałem tam jeździć i pewnego dnia przejeżdżałem obok i zauważyłem, że buda zniknęła. Cykl życia kebaba zamknięty mimo, że to sieciówka


Nigdy nie rozumiem tego cebulenia kebabowni na sosach. Te sosy są aż tak drogie? Moja kuzynka prowadzi kebsa już od dobrych kilku lat i mówiła, że sekretem jest dobry sos i nie żałowanie go. Tylko tyle i biznes się kręci.

Dalmierz_Ploza

@Bolt Zależy chyba od franczyzobiorcy - jak będzie januszerkę odstawiał, bo pewnie na sosach akurat mógł, to baj baj kebabiku.

Zaloguj się aby komentować