Jakiś czas temu jeden użytkownik wrzucał przepis i relacje z gotowania chowderu. Bardzo mi się ten przepis spodobał i chciałbym się zainspirować. Pomoże ktoś odnaleźć wpis albo użytkownika?

Madas
Debiutant
- 1wpisy
- 6komentarzy
@Madas dodaj tagi, będzie prościej
beeeeeeeeeee
@Madas to korzystajac z okazji zareklamuje moj kulinarny tag #nietylkomielonka
Moze cos jeszcze ci wpadnie w oko.
@Mielonkazdzika a dzięki, obczaję.
Odnośnie chowdera to trochę kontrowersyjna ta kostka z knorra krewetkowa. Nawet gdybym chciał dodać (a nie chcę), to w Polsce raczej nie dostanę. Co myślisz, żeby ugotować bulion na korpusach ryb, i pancerzach krewetek i potem mocna redukcja i to zamiast kostki?
@Madas ja bgm zrobil na normalnym bulionie z kury. Zeby nie przesadzic z rybnym smakiem.
Zaloguj się aby komentować