
NaEkranie.pl
Osobistość
Zespół Google postanowił wdrożyć do swojej aplikacji prostą aktualizację, dzięki której szybko i sprawnie usuniemy historię tego, co w ciągu ostatnich kilkunastu minut przeglądaliśmy w sieci.Nową funkcję bezpieczeństwa zaprojektowano z myślą o tych użytkownikach urządzeń mobilnych, którym zdarza się udostępniać telefony znajomym lub członkom rodziny bądź wyszukiwać frazy, które mogłyby wpłynąć negatywnie na profilowanie ich reklam. Kto choć raz kupił jakiś przedmiot w sieci, a potem ze wszech stron był przez kilka miesięcy zalewany jego...Zobacz pełną treść wpisu w serwisie naEKRANIE.pl