Na jakiej zasadzie działa blokowanie innych użytkowników? Przestają widzieć nasze treści, czy nie mogą pisać
Na jakiej zasadzie działa blokowanie innych użytkowników?
Przestają widzieć nasze treści, czy nie mogą pisać komentarzy pod wpisami i wysyłać prywatnych wiadomości?
Czy jedynie znika nam to, co oni publikują?
#hejto #pytanie