12 marca:


  • Ostatnio zakupili ten temat w kerfurze

  • Nie wie, na ile Buldak w wersji cheese jest hot

  • Czarnego Buldaka traktuje jako apteczkę domową

  • Kurnia, podsmażenie metodą stir fraj to zawiła kwestia

  • Gotowy produkt nie jest jakiś bardzo, ale czuć ten ser nosem

  • Lubimy jak Gubcio płacze, więc szykuje parę listków ręcznika

  • Czuć pikantność, ale ser niezbyt

  • Bardziej gorące niż ostre

  • To klasyczny bydlak, gdzie dosypuje się sera z petrochemii płockiej

  • Woła go zmywarka i jest Sajgon w kuchni

  • Jest za stary na czalendże

  • Zdecydowanie bardziej poleca makaron szinranmjun, z Kasandrą są uzależnieni

  • Dosypują do niego suszonych grzybów mun

  • Smakowo nie będzie ponawiał

  • Mógłby zostać ambasadorem szinranmjun

  • Buldaka nie rekomenduje

  • Szaleństwo. 3 przekąski dla psa Cytryny za 91

  • Niemrawym truchtem uskutecznia szybką przebieżkę

  • Jest miło i na powrocie do chałpy se przeleci

  • Frytki z sosem w Dżonie Burgu są pyszne, misio nie może wyjść z podziwu

  • Nie przewidywał takiego rozmiaru sałatki cezar

  • Jest to 1,5kg kurczaka, ale poczuł ostatnio potrzebę sałatki

  • Teleport do chałpy. Wjeżdżają sprytne kanapeczki

  • Najlepsze z hołm-mejd serkiem

  • Don Szafaro przyrządza popisowe zgrzewanki

  • Spotkał salami flamenco. Pachnie jak czorizko

  • Ktoś (uciął) potwierdza, że kiełbaska jest okej. Teraz jego

  • Nie wie gdzie nabył kiełbaskę, ale poleca

  • Kasandra nie miała ochoty na Szafonarę, więc przyjechali na pasty

  • Chyba nie zmieniły się ceny

  • Robi Cruda e rucola, a Niemka z krewetkami

  • Dobry chyba poczynił wybór

  • Lokal nazywany pizzerią, ale makarony mają nieziemskie

  • Poleca ten z krewetką i ten z rukolą. Lepsze od Szafonary

  • Twierdzi, że dawno nie było o jedzeniu, to zrobił cały odcinek

  • Na koniec potatoj tortilla wit onion

  • To akurat lubi, choć woli z papryką

  • Jest Cytryna mao łapek

  • Wyhaczył podkładki z Amazona, da nam linka

  • Łatwo się brudzą, ale łatwo się myją

  • Tortija konseboja będzie się robiła kłatro minutos

  • Wzmocni ją niesponsorowaną puszką z EdReda

  • Ekspert kulinarny odkrywa, że sos bolognese wchodzi też nieźle do makaronu( ͡° ͜ʖ ͡°)

  • Dajemy takie ragu na makaron i posypujemy serem

  • Lubi sobie dosolić (garścią soli)

  • Spokojnie starczy dla dos amigos, a on pokaże nam z makaronem

  • Możemy mu zazdrościć


Skrót skrótu:


  • Żre na potęgę

#mocnyvlog #mocnyvlogskroty

Komentarze (2)

Kubilaj_Khan

Wiem, że to nie do OPa ale po prostu w temacie. Buldaka i 2x spicy uwielbiam. A z Samyanga najlepszy to Sutah Ramen

fa1d7279-f2de-4b7d-85ac-b1f6ce415aca
Frantik

O, wezmę do sprawdzenia. Ja wolę Buldaka 1x, IMO najlepszy balans pomiędzy smakiem a mocą. Bebzun akurat ma rację, że to fajna rzecz na jakieś zawalone zatoki czy inne początki przeziębienia. Weryfikowałem organoleptycznie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Zaloguj się aby komentować