@Stateczny_Pomidor o, mam takie same półki z obi xd
To jakieś badanie algorytmów rozpoznawania obrazów? I ludzie mają na razie ok 80% skuteczności w rozpoznawaniu spiżarni?
Przeca to szpajzka je
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor o, mam takie same półki z obi xd
To jakieś badanie algorytmów rozpoznawania obrazów? I ludzie mają na razie ok 80% skuteczności w rozpoznawaniu spiżarni?
Przeca to szpajzka je
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
domowym magazynie
@Stateczny_Pomidor Jezu, nie tylko ja jestem pojebany, dziękuję!
@Stateczny_Pomidor Si vis pacem, para bellum.
Zaloguj się aby komentować
kuuuurde, aż tyle lodów wdupiłeś żarłoku żeby patyczki mieć do rabatek? ( °-° )
Zaloguj się aby komentować
Prawie idealnie, gdyby tylko nie było tej literówki w słowie gólaż...
Jakiś śmieszek to pisał.
@Stateczny_Pomidor wolem gryczanom
Zaloguj się aby komentować
daj mnie tego boczku mam chorom curke
@Stateczny_Pomidor różowy kolor jest od peklosoli?
Bardzo ładny
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor no i narobiłeś smaka. Mam nadzieję że będzie dobre.
@Stateczny_Pomidor wołaj jak zrobisz zdjęcie rozkrojonego.
Do tego sois vide wody wlewasz, prawda? Od miesiąca mam instant pota i właśnie zakupiłam 2,5 kg wolowiny. Będzie pastrami
Zaloguj się aby komentować
Aleś mi narobił smaka na taką modrą kapustę, dobrze, że mam główkę w lodówce, to jutro sobie zrobię
Zaloguj się aby komentować
kark będziesz trzymał w ciepłym? (´・ᴗ・ ` )
@Stateczny_Pomidor a weź podrzuć namiary na to urządzenie do pakowania próżniowego dziękuję za góry
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor
No ciekawe jak z trwałością poliwęglanu. Szkielet jest z ukrainium, zawsze to lepsze niż chinezjum.
Komentarz usunięty
Czemu nie folia zbrojona? Poliwęglan się kruszy jak pojebany po kilku latach
Zaloguj się aby komentować
to nie poziomki?
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor tylko zwiąż porządnie xD
Zaloguj się aby komentować
A ma mięso? Bo ja ostatnio ograniczam jedzenie mięsa.
Ładne balasy
O kurde panie ale narobiłeś smaku! Sam to robisz ?
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor co to
@UmytaPacha Kupka pieczonych tartych na drobno buraków z jabłkiem i cebulką.
@Stateczny_Pomidor aha, to poproszę
@Stateczny_Pomidor he he, kutacz
@Rozpierpapierduchacz tylko pytanie czy burgundowy, czy purpurowy? 🤔
@UmytaPacha endometrium
Zaloguj się aby komentować
@Stateczny_Pomidor Kot jeżowi nic nie zrobi. U mnie jeż jesienią do domu zachodził i częstował się z kociej michy. Koty bez gadania ustępowały a to do nich nie podobne. Micha to przecież świętość.
@Sahelantrop Niestety Bezebub z dzikiej matki i ma mocne instynkty łowieckie. Nawet jak większą krzywdę fizyczna sobie zrobi, to niepotrzebnie stresuje dzikie zwierzę. Dałem jeżykowi suchej karny i zjadł prawie wszystko.
Ale mrocznie ten kot wyszedł, fajnie… o ile to czarne to je kot.
Ooo, masz nawet Crittersa!
Zaloguj się aby komentować
Ta miske z warzywami w czsnokowym to bym wylizal jak piersi Salmy Hayek.
przesadziłem z mieszanką ostrych papryk
@Stateczny_Pomidor "taki chuj jak słonia nos" myślałem w takich momentach jako regularny odbiorca kilogramów habanero z wrocławskiego targpiastu, aż mi kumpel nie przywiózł pół kilo ostrej, kurwa ostrej papryki z Węgier. Ja pierdole, będę to mieszał do końca życia ze słodką papryką...ale zjem.
@wonsz Mieszankę mam z samych super hotów i mi się zapomniało. XD
@Stateczny_Pomidor to z prawej to z grilla czy z piekarnika?
@cweliat Piekarnik.
Zaloguj się aby komentować