Komentarze (40)

GazelkaFarelka

@moll Najpierw zastanawiałam się dlaczego ułożyłaś takiego S z warzyw i co w to w sumie za jedzenie same warzywa, a potem zobaczyłam ryby

moll

@GazelkaFarelka czyli obiad-kamuflaż xD

Dziwen

@GazelkaFarelka bez kitu, ja zobaczyłem ryby dopiero po twoim komentarzu. XD

moll

@Dziwen ale jak??! xD

Dziwen

@moll nie wiem, zlewa się z tym pojemnikiem, na moim telefonie... (Udaję, że nie mam problemów). XD

moll

@Dziwen dziwne, u minie normalnie wyświetla xD

Dziwen

@moll /drapie się nerwowo po ramieniu i rozgląda dookola/ xD

Sofie

@GazelkaFarelka miałam dodanie tak samo, myślę że to przez kolory warzyw, tak mocno wychodzą do przodu na zdjęciu, że mózg ignoruje resztę i traktuje jak tło. Ja zauważyłam że są to ryby bo zastanawiałam się co to tam z boku jest przyglądam się i wygląda jak ogon, potem poszła już reszta

GazelkaFarelka

@Sofie @Dziwen @moll zasłoń rękami łby i ogony, wyglądają jak dno tego naczynia posypane przyprawami

moll

@GazelkaFarelka dla mnie nadal ryba

SUM

@moll Kurde mi zawsze przy pieczeniu brokuły jakieś takie brzydkie wychodzą.

moll

@SUM obgotowujesz przed?

SUM

@moll Tak zalewam wrzątkiem i zostawiam na jakieś 5 minut. Może kwestia tego, że przeważnie mrożone?

moll

@SUM pogotuj w osolonym wrzątku, zobacz czy będzie różnica

moll

@PanNiepoprawny dokładnie tak było, potwierdzam

UncleFester

@moll Konfitki - pierun leci

Z_buta_za_horyzont

Pomidorki wysypane byle jak czy układane do zdjęcia?

moll

@Z_buta_za_horyzont oczywiście że byle jak. Już mnie widzisz jak pomidorki układam. Wystarczy że marchewkę musiałam trochę poukładać na dnie

moll

@maly_ludek_lego rewelacja to jest to, jak szybko się to robi

maly_ludek_lego

@moll A to wiem. No i wygląda naprawdę cudownie.

Sofie

Wygląda super, szkoda że papryki nie mogę, jedzenie nabiera pełnych kolorów

moll

@Sofie to zrób bez - tutaj jakie warzywa wrzucisz, takie masz

Sofie

@moll generalnie tej zasady się trzymam nie mam wyjścia

moll

@Sofie póki się sprawdza to dobra zasada. Ja tak mam ze strączkami xD

Opornik

@moll A jak z ościami?

moll

@Opornik ryba nie była mocno oścista i ładnie odchodziło mięso od szkieletu

Mr.Mars

@moll Przez 30 sekund byłem pewny, że to warzywny obiad. Tylko nie mogłem skojarzyć, co to za warzywo, po prawej.


Tak odkryłem ogony i dwie ryby.


Chyba jestem zmęczony.

moll

@Mr.Mars nie tylko Ty

sumrzeczny

Jak to się robi, że woda nie wypłynęła z warzyw topiąc rybke? Krótko w bardzo wysokiej temperaturze?

moll

@sumrzeczny marchewka i brokuł 3 minuty w osolonym wrzątku, reszta surowa, wszystko skropione oliwą, 200 stopni, 25 minut, w odkrytym naczyniu.


Wszystko leży na marchwi, więc ona się dogotowała do końca, a reszta upiekła

panporucznik

@moll bardzo ładne co to za rybka?

moll

@panporucznik pstronk

Adonix

@moll ta ryba n a nie patrzy

moll

@Adonix i to pustym oczodołem

Enzo

Podoba się dla mnie

Zaloguj się aby komentować